Wie is Sien?

Wie is nu Sien?

 

Die van geSIENeerd, heb ik laatste enkele keren gehoord, wel leuk!

Maar gelukkig is Sien meer dan 'die van geSIENeerd'. Ik ben een vrolijke flapuit van 27 jaar. Geboren in Bree, op 7-jarige leeftijd verhuisd naar het landelijke Gruitrode en ondanks de grote dromen ook blijven wonen in Gruitrode. En dat bedoel ik niet oneerbiedig, dromen mag, maar ik ben sowieso blij dat ik er ondertussen nog van kan blijven dromen. Samen met mijn vriend heb ik ondertussen een bouwgrond gekocht, daarop leven wij momenteel in een knusse woonunit om binnenkort ons droomhuis te bouwen. 

Creativiteit is iets dat van kleins af aan een van de eigenschappen was van deze persoon. Het startte met zelf poppenkleedjes proberen te maken, borduren met mijn oma, knutselen (lees klommelen) met opa, een creatieve mama die voor alles wel een idee had om iets om te toveren tot een nieuw 'element' kortom het zat in de genen denk ik. Vanuit mijn eigen creatieve ideeën, het studeren van Audivusuele kunsten aan de middelbare school en dit dan toe te passen op kleine projectjes is het idee naar het 'maken' van kaartjes gegroeid.

Na het volgen van enkele workshops besefte ik 'dit is mijn ding' hier kan ik iets mee doen en kan ik mezelf helemaal ontplooien. Na vele kaartjes te maken voor familie en vrienden leek het mij dan ook de logische stap om de sprong in het diepe te wagen en sinds vorig jaar november mijn eigen zaak op te starten! Et voila... hier zijn we dan 8 maanden later heb ik enkele kleine en een grote collectie klaarstaan en vooral hele leuke persoonlijke projectjes mogen waarmaken! A dream came true.

Naast het ontwerpen van alles wat met kaartjes te maken heeft werk ik als medewerker van de dienst Vrije Tijd van onze gemeente, gelukkig nog zo'n plek waar ik mijn creativiteit stilaan kwijt kan. 

 

I know, uiteraard is dit niet alles wat ik jou over mezelf kan vertellen, maar ik hoor liever al jullie verhalen ;) Zodat ik van elk leuk verhaal een mooi concept kan maken! Op nog vele ontwerpjes en samenwerkingen en alvast veel liefs en geluk van mijn kant gewenst!

Als ik voor jou iets kan betekenen hoor ik het heeeeeel graag!

 

Liefs,

Sien

© 2020 - 2022 geSIENeerd | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel